Aanvraag standplaats Vierdaagse

Geplaatst op:
doorkomst vierdaagse

Als u op 16 juli 2019 een verzorgingspost of verkooppunt wilt inrichten, hebt u een 'overeenkomst standplaats' nodig. Dit geldt voor locaties op gemeentegrond (bijvoorbeeld openbare grasvelden of publieke parkeerplaatsen) maar ook voor plekken op uw eigen terrein (bijvoorbeeld oprit of weiland). 

U kunt op de homepage van www.lingewaard.nl een aanvraag doen, onder “16 juli: doorkomst Vierdaagse”. De aanvraag moet uiterlijk op zondag 19 mei bij de gemeente binnen zijn. Aanvragen die na 19 mei binnen komen, worden niet meer behandeld. De overeenkomst kost u niets.

Op het aanvraagformulier kunt u twee voorkeurslocaties aangeven. Als er geen plek is op één van deze twee locaties, neemt de gemeente contact met u op. Zij zoeken dan met u naar een passende oplossing.

In het centrum van Bemmel mogen geen standplaatsen worden ingericht, omdat dit deel is aangewezen als evenemententerrein. Het betreft de volgende straten: de Loostraat vanaf de Herckenrathweg en de Dorpsstraat vanaf de Loostraat, inclusief Kinkelplein en aangrenzende grasvelden.

Bij de overeenkomst ontvangt u een kaart die u op 16 juli zichtbaar moet plaatsen bij uw standplaats.

Vragen?

Mocht u meer informatie willen dan helpen wij u graag. U kunt contact opnemen met mevrouw S. Honig, 026-3260450.