Standplaats: Bemmel | Opleidingsniveau: HBO

Minimaal aantal uren per week: 24 | Maximaal aantal uren per week: 

Maandsalaris: 4.208 | Salaris niveau: 9

Dienstverband: Tijdelijk

Adviseur Facilitair

Tijdelijk voor de duur van 6 maanden in verband met vervanging zwangerschapsverlof

De gemeente Lingewaard heeft dienstverlening hoog in het vaandel staan. Iedere dag wordt hard gewerkt aan effectief klantcontact tussen inwoners, bedrijven en instellingen in de meest brede zin. Op de medewerkers in Lingewaard wordt een beroep gedaan om taakvolwassen te werken, kansen in mogelijkheden te vertalen en met verassende oplossingen te komen. De sfeer in de organisatie is te typeren als constructief, gemoedelijk en informeel.

Ons team Informatievoorziening bestaat uit 5 vakgroepen: Gegevensbeheer, Informatisering, GEO & DATA, Automatisering en Facilitair met inhuur op het gebied van receptie, schoonmaak en onderhoud. De vakgroep Facilitair bestaat uit 8 medewerkers.

Wat ga je doen?

Samen met je collega adviseurs van vakgroep Facilitair adviseer je de teammanager en de organisatie op het vakgebied van allerlei facilitaire zaken.

Je ondersteunt de collega’s van vakgroep Facilitair waar nodig, onderhoudt contacten met interne en externe relaties en bewaakt gemaakte afspraken zodat de dienstverlening volgens de gestelde wensen en eisen verloopt.

De focus voor de werkzaamheden ligt met name op het gebied van soft services; de aansturing rondom schoonmaak, catering, inrichting gebouwen, organisatie evenementen, kantoorartikelen/drukwerk en het begeleiden van aanbestedingen.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat is:

  • een uitstekende planner die interne en externe verbindingen legt en onderhoudt.
  • punctueel, proactief, oplossingsgericht, flexibel en dienstverlenend.
  • goed in het houden van overzicht
  • communicatief vaardig
  • prima in staat om werkzaamheden alleen te doen maar kan ook samenwerken in een team.
  • iemand die snel kan schakelen en meerdere ballen tegelijk in de lucht kan houden.
  • In het bezit van een  antenne voor politiek bestuur en voor wat er in de organisatie speelt.

Het is een pré als je ervaring hebt als adviseur facilitaire zaken en een opleiding hebt op dit vakgebied.

Wat hebben wij te bieden?

Voor deze afwisselende en zelfstandige functie bieden wij een salaris van maximaal € 4208.--  bruto per maand (functieschaal 9) bij een fulltime dienstverband, exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Het betreft een aanstelling voor de duur van 6 maanden met ingang zo spoedig mogelijk in verband met vervanging bij zwangerschapsverlof. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het uitwisselen van arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden en sportfaciliteiten.

Een aanstelling kan op meerdere manieren worden aangeboden. Afhankelijk van soort instroom en ervaring zal dit worden bekeken. Het kunnen overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag is een voorwaarde voor een aanstelling bij Gemeente Lingewaard.

Een detachering tussen gemeenten onderling is bespreekbaar.

Interesse?

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Peter Maters, adviseur Facilitair via telefoonnummer 026 32 60 111. Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Mark Tomassen, P&O-adviseur via telefoonnummer 026 32 60 111.

Ben je geïnteresseerd om in een dynamische omgeving te werken? Solliciteer dan voor 22 augustus via www.werkeningelderland.nl.

Voor meer informatie over de gemeente Lingewaard verwijzen wij je naar onze website www.lingewaard.nl.