Wilt u de aanslag gemeentelijke belastingen 2021 in termijnen betalen? Dat kan met een automatische incasso. Hiervoor moet u een machtiging geven aan de gemeente. Als u dat vóór 17 april 2021 doet, dan schrijven wij het afgesproken bedrag in negen termijnen af.

U kunt ons machtigen:

  • Via uw DigiD via onze pagina over belastingen.
  • Door een machtigingsformulier op te halen bij het gemeentekantoor, Kinkelenburglaan 6 in Bemmel. Bekijk voordat u gaat de openingstijden.
  • Door een formulier aan te vragen via telefoonnummer (026) 32 60 111.

De voordelen

Als u betaalt via een automatische incasso bent u nooit te laat met betalen. U loopt ook geen risico op extra (aanmanings)kosten. Natuurlijk moet u er wel voor zorgen dat er voldoende saldo op uw rekening staat. Bij een automatische incasso houdt u altijd controle over uw rekening. Schrijven wij ten onrechte geld van uw rekening af of is het afgeschreven bedrag onjuist? Dan kunt u de betaling laten terugboeken (storneren).

Machtiging blijft geldig

Een automatische incasso-opdracht geldt ook voor de komende jaren. Dat betekent dat u niet elk jaar opnieuw de machtiging hoeft te regelen. U kunt uw machtiging altijd intrekken. U kunt ook een formulier afhalen op het gemeentekantoor of dit formulier aanvragen via telefoonnummer
(026) 32 60 111.