De laatste tijd zijn de energiekosten flink gestegen. Veel mensen gaan veel meer betalen voor gas en elektra. De gemeente Lingewaard en Energieloket Lingewaard werken samen met GezondVerzekerd.nl. Op  de vergelijkingssite www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie vindt u tips om uw energiekosten te verlagen. Maar u vindt hier ook informatie over uw energiecontract. Kunt u beter bij uw huidige energieleverancier blijven of is het verstandig om over te stappen? Op de site krijgt u een persoonlijk advies.

Voordelen van Goedkope Energie

  • U betaalt nooit borg en wordt altijd direct geaccepteerd.
  • U ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder. We hebben speciale afspraken gemaakt met deze energieleveranciers.
  • De eventuele overstapboete staat binnen een week op uw rekening. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • U krijgt altijd groene energie.

Online energiespreekuur

U kunt u zich aanmelden voor een online energiespreekuur. Een energiecoach helpt u tijdens een videogesprek met persoonlijk advies. Samen kijken jullie hoe u kunt besparen op uw energiekosten en of overstappen verstandig is. Hebt u nog vragen? Bel dan naar (085) 30 35 389.

Meedoen in Lingewaard

Ook als u minder geld heeft om uit te geven, willen we dat u mee kunt doen. Dat geldt niet alleen voor energiebesparing maar ook op allerlei andere terreinen. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor een lidmaatschap voor een sportvereniging of internet. Voor kinderen is er het kindpakket: sport, spel, lezen, leren, oftewel alles waar uw opgroeiende kind behoefte aan heeft. Kijk op www.meedoeninlingewaard.nl.