Standplaats: Bemmel | Opleidingsniveau: MBO

Minimaal aantal uren per week: 36 | Maximaal aantal uren per week:

Maandsalaris: 3.520 | Salaris niveau: 8

Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast

Binnen het team Veiligheid, Toezicht en Handhaving zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

Buitengewoon Opsporingsambtenaar Domein 2 (Groene BOA)

Wie zijn wij?

Het team Veiligheid, Toezicht en Handhaving bestaat uit vier clusters: Handhaving, Juridisch, Openbare Orde en Veiligheid en Vergunningverlening. Dit team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van beleid, het verlenen van vergunning en het houden van toezicht op het gebied van onder anderen openbare orde en veiligheid, APV en bijzondere wetgeving. Het cluster handhaving bestaat uit 6 BOA’s. Word jij onze 7e collega?

Wat houdt de functie in?

Het buitengebied van Lingewaard is een prachtig uitgestrekt gebied dat ligt tussen karakteristieke kernen en rivieren. Jij bent een echte gastheer van dit buitengebied en je bent verantwoordelijk voor de naleving van relevante wet- en regelgeving. Als moderne handhaver zorg je ervoor dat mensen in het gebied zich aan de regels houden zonder direct handhavend op te treden. Onder het motto ‘zacht waar het kan, hard waar het moet’ geloof je in de kracht van een goed gesprek. Door problemen met overtreders te bespreken ontwikkel je begrip voor je standpunt en koers je op een goede, blijvende oplossing.

Wie zoeken wij?

Je bent in staat om de belangen van de gemeente te behartigen. Je bent communicatief sterk, gaat actief het gesprek aan en bent in staat om een netwerk op te bouwen én te onderhouden. Verder ben je zichtbaar, benaderbaar en vervul je een vraagbaakfunctie voor inwoners maar ook voor collega’s. Je staat sterk in je schoenen en geeft duidelijk grenzen aan, maar blijft ook rustig en vriendelijk wanneer het kan. Omgaan met weerstand ben je gewend maar je laat je niet makkelijk uit het veld slaan. Je beseft je goed dat handhaving een middel is en geen doel op zich. Samen met de andere BOA’s en collega’s kun je goed samenwerken maar ook zelfstandig werken gaat jou goed af.

Wat verwachten wij?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent in bezit van een geldig BOA-diploma;
  • Permanente her- en bijscholing domein 2 is een pré;
  • Je voldoet aan de eisen van de Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon Opsporingsambtenaar (RTBG);
  • Ervaring met werken op natuurterreinen is een pré;
  • Je beschikt over een ruime dosis zelfstandig- en stressbestendigheid;
  • Je bent digitaalvaardig;
  • Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij jou?

Een fantastische kans om te werken in een dynamisch en hecht team. Er is volop ruimte om jezelf op professioneel- en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Voor deze afwisselende, zelfstandige en structurele functie bieden wij een salaris van maximaal € 3.376,- (schaal 8). Afhankelijk van jouw kennis, ervaring en competenties kunnen we hiervan afwijken. In eerste instantie word je aangesteld voor één jaar. Na één jaar wordt dit, bij goed functioneren, omgezet in een vaste aanstelling bij de gemeente Lingewaard.

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Dan mag je deze sollicitatie richten aan de teammanager, Hanny Vogel. Wil je meer weten over de functie en/of het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Michiel van Baardewijk via het algemene telefoonnummer 026 32 60 111.

Solliciteren op deze vacature kan tot en met zondag 5 januari 2020 via www.werkeningelderland.nl.