Op maandag 10 februari houden we een (gratis) informatieavond ‘Voorkom Cybercrime’. Deze is speciaal voor onze ondernemers. U bent van harte welkom! U kunt zich aanmelden via veiligheid@overbetuwe.nl.

  • Datum: 10 februari 2020
  • Tijd: 18.00 uur inloop, 18.30 uur start presentatie, 21.00 uur einde programma
  • Locatie: Theater De Kik (Dorpsstraat 39 in Elst)

Programma

U krijgt u informatie over wat cybercrime inhoudt en hoe u zich hiertegen kunt weren. Een ethisch hacker geeft u uitleg over de digitale gevaren, de verstrekkende gevolgen en vertelt wat u kunt doen om de kans op Cybercrime te verkleinen. Na afloop van de presentatie kunt u individuele vragen stellen aan cyber-security-specialisten en praktische tips krijgen.

Eén van de grootste bedrijfsrisico’s

Steeds meer bedrijven hebben te maken met een cyberincident. Inmiddels is de vraag niet meer of, maar wanneer u hiermee te maken krijgt. Cybercrime is een professionele business, die zich razendsnel ontwikkelt. Inmiddels is het één van de grootste bedrijfsrisico’s. De verwachting is dat binnen vier jaar ruim 70 procent van alle inbraken, digitaal is.

Hoe kunt u zich hiertegen weren?

Phishing e-mails, CEO-fraude, het gijzelen van digitale gegevens en DD0S-aanvallen zijn aan de orde van de dag. Daders op afstand zijn moeilijk op te sporen. Digitale bedrijfsprocessen maken bedrijven en organisaties kwetsbaar. Het is belangrijk het risico en de impact te begrijpen, kwetsbaarheden binnen uw organisatie te kennen en bewuste keuzes te maken ten aanzien van bescherming.

Onze partners

Deze bijeenkomst is om ondernemers bewust te maken van de gevaren van cybercrime, én van manieren om dit te voorkomen. We organiseren deze samen met de gemeente Overbetuwe. De bijeenkomst vindt plaats in samenwerking met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en de Cyber Security specialisten van NFIR.