Wil jij een eigen bedrijf beginnen? Ben je net je eigen onderneming gestart? Of ken je iemand die hier ideeën over heeft, maar niet weet hoe dit aan te pakken? Schrijf je dan in voor de Ondernemersschool 2019.

De Ondernemersschool wordt georganiseerd door de gemeente Lingewaard en Qredits Microfinanciering Nederland en bestaat uit tien lesavonden  en een terugkomavond. De focus ligt op het schrijven van jouw ondernemingsplan en het vergroten van je ondernemersvaardigheden. Iedere lesavond komt er een thema aan bod. 

Ondernemersschool 2019

Een afwisselend lesprogramma van tien lesavonden
Begeleiding door docenten met ervaring op het gebied van ondernemerschap
Vier gastlessen verzorgd door professionals op diverse thema’s
Lesmateriaal bestaande uit een werkboek, een e-learning account en schrijfmateriaal

Voor wie?

De Ondernemersschool is voor iedereen die kennis wil opdoen van alle facetten van het ondernemerschap en een serieuze volgende stap wil maken. Het aantal deelnemers bedraagt maximaal twintig.
LET OP: er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!  Meld u aan vóór 1 september aanstaande!

Wanneer?

De Ondernemersschool bestaat uit tien maandagen van 19.00 tot 22.00 uur en start op maandag 30 september 2019. De lessen worden gegeven in het gemeentehuis in Bemmel.

Welke kosten zijn eraan verbonden?

De gemeente Lingewaard biedt u de Ondernemersschool aan voor €125,- incl. BTW. Gebruik bij aanmelding de actiecode: ONDSCH-D6SJ-AZTH.

Heb je vragen of wil je je aanmelden?

Voor meer informatie surf naar www.qredits.nl/academy/ondernemersschool of stuur een mail naar ondernemersloket@lingewaard.nl.