Een eigen auto is duur. Voor een kleine auto betaalt u maandelijks ongeveer € 340,- en een middenklasser kost rond de € 600,- per maand. Niet iedereen kan of wil die bedragen betalen. Dan is het goed om te weten dat in Bemmel (Kinkelenburglaan 6) en Huissen (Plaza 38) een deelauto staat. Gebruikt u een deelauto, dan heeft u geen vaste kosten zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud en een parkeervergunning. Makkelijk, handig en ook milieuvriendelijk, want de deelauto is 100% elektrisch!

Het werkt heel gemakkelijk. U hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

  • Aanmelden: vul het aanmeldformulier in(externe link). U gebruikt de inloggegevens bij het inloggen in de app.
  • App downloaden: zoek in de Google Play Store of de App Store naar ‘JustGo Sharing’ en download de app op uw mobiele telefoon.
  • Reservering maken: is uw account goedgekeurd? Dan bent u klaar om te gaan! Open de app, voer de gewenste datum en tijd van uw rit in en selecteer een auto.
  • Auto openen en sluiten: klaar om te rijden? Tussendoor even stoppen? U opent en sluit de auto altijd met de app. U heeft geen sleutel meer nodig.

U betaalt per rit

De ritprijs is inclusief laden, onderhoud, verzekering en de 24/7 helpdesk. Het tarief bestaat uit twee delen: een uurprijs en een kilometerprijs. Deze bepalen samen de uiteindelijke kosten per rit. De kilometerprijs is altijd € 0,30,-. De uurprijs varieert tussen de € 0,50,- en € 3,-. Dit is afhankelijk van het abonnement. U kunt ook zonder abonnement de deelauto gebruiken. Een makkelijke manier dus om kennis te maken met duurzaam autorijden.

Meer informatie

Voor meer informatie, aanmelden, tarieven en het antwoord op veelgestelde vragen kunt u terecht op de website van Lingewaard Energie(externe link). U kunt uw vragen ook stellen via evdeelauto@lingewaardenergie.nl.