U kunt weer meedoen aan de jaarlijkse fotowedstrijd van de Euregio Rijn-Waal. Vanwege het 50-jarig bestaan is het thema deze keer ‘Geef me de vijf(tig)’. Foto’s inzenden kan tot 1 oktober.

Geef me de vijf(tig)

Voor een succesvolle deelname is het belangrijk dat de foto´s betrekking hebben op het thema "Geef me de vijf(tig)”. Het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal kiest samen met inwoners van de Euregio Rijn-Waal de mooiste foto’s uit. De wedstrijd staat open voor alle inwoners van de Euregio Rijn-Waal. Iedere deelnemer kan max. drie foto’s inzenden. Deze dienen digitaal óf afgedrukt (min. formaat 13 x 18 cm) te worden ingezonden en moeten voorzien zijn van titel, plaats van opname, naam, telefoonnummer en e-mailadres van de fotograaf. 

Foto's inzenden

De foto´s kunnen tot 1 oktober 2021 digitaal naar info@euregio.org of in een gesloten enveloppe onder vermelding van “Fotowedstrijd” ingestuurd worden naar Euregio Rijn-Waal, Postbus 220, 7040 AE ´s-Heerenberg. Alle informatie over de fotowedstrijd kunt u nalezen op www.euregio.org/fotowedstrijd2021.