Een laptop om thuis schoolwerk te kunnen doen is in deze tijd onmisbaar geworden. Helaas is het aanschaffen van een laptop in veel gezinnen niet zomaar mogelijk. Stichting Leergeld helpt gezinnen in Lingewaard die een laptop niet zomaar kunnen betalen.

Voor wie?

Stichting Leergeld richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben. En voor wie de kosten van bijvoorbeeld een laptop aanschaffen nauwelijks zijn op te brengen. Het inkomen van een gezin moet aantoonbaar onder de grens van 150% bijstandsniveau zijn. Eerder was dit 130%. Voor de laptop aanvraag is dit tijdelijk aangepast. Zo kan Stichting Leergeld meer kinderen aan een nieuwe laptop helpen tijdens de coronacrisis.

Door wie?

Stichting Leergeld Oost Betuwe zet zich in om alle kinderen te laten meedoen. Hiervoor hebben zij van verschillende organisaties hulp gekregen. Maar de stichting biedt ook laptops tegen een lagere inkoopprijs aan. Heeft u een (gebruikte) laptop over? Neem dan contact op met Stichting Leergeld.

Meer informatie

Wilt u weten hoe u een aanvraag moet doen of heeft u vragen? Op www.leergeld.nl/oostbetuwe vindt u meer informatie.