De gemeente gaat het riool vervangen in de Gochsestraat in Huissen. Dit doen we ook op de kruising van de Huismanstraat met het Klaphek. Tegelijk wil de gemeente ook de inrichting van de Gochsestraat aanpassen. Het ontwerp hiervoor maakt de gemeente graag met bewoners en gebruikers van de Gochsestraat.

Wie betrekken we bij het ontwerp?

De gemeente heeft een bureau (Iv-Infra) gevraagd om een verkeerskundig ontwerp te maken. Zij bekijken eerst de situatie zoals deze nu is. Daarna brengen zij de wensen en ideeën van gebruikers en bewoners in kaart. Hiervoor is de gemeente al in gesprek geweest met leden van wijkorganisatie ’t Zand en busmaatschappij Connexxion. Daarnaast betrekken we de brandweer en de politie hierbij. Als laatste maakt Iv-Infra het ontwerp compleet.

Hoe ziet de planning eruit?

Op de webiste Samen.Lingewaard kunt u het schetsontwerp bekijken. U vindt daar ook meer informatie over een digitale bewonersavond. Deze vindt plaats in de week van 17 januari 2022. Bewoners en andere betrokkenen ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. Over het verdere verloop tot een definitief ontwerp ontvangt u nog bericht van de gemeente. Houd de bovengenoemde website ook in de gaten voor de planning van de werkzaamheden.