Vanaf 27 juli start de herinrichting van een aantal straten in Gendt. Van Dalen Infra en Milieu BV voert de werkzaamheden namens de gemeente uit. Het werk wordt gedaan in fases en start aan de Hegsestraat met rioolwerkzaamheden. Daarna worden er werkzaamheden verricht aan de Dorpstraat, Kapelstraat en de kruising bij de Bonkelaar. Deze werkzaamheden duren tot en met de zomervakantie. Na de zomervakantie gaat het werk verder met Hogeveld, Woerdsestraat en weer de Hegsestraat. Deze werkzaamheden lopen door tot en met november 2022.
 

Download de BouwApp

Als gemeente maken wij voor dit project gebruik van de BouwApp. De inzet van de BouwApp op dit project is een proef. U kunt in deze app de planning en updates van de werkzaamheden zien.

U kunt de BouwApp op de volgende manier installeren:
 

  1. Download de BouwApp gratis in de appstore (Google, Apple of Windows). De app kunt u herkennen aan het icoontje met de ‘gele bouwhelm’.
  2. Ga naar ‘Ontdek’.
  3. Zoek op ‘Woerdsestraat/Kapelstraat Gendt’.
  4. Selecteer het project.
  5. Klik op ‘Volgen’.

Meer informatie

Kijk op www.lingewaard.nl/herinrichting-straten-gendt voor meer informatie over de werkzaamheden en wat u als inwoner hier mogelijk van merkt. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met projectleider Jeroen Melchels. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 - 21 86 55 28 of per mail via j.melchels@lingewaard.nl.