Landelijk krijgt schuldhulpverlening veel aandacht. Ook de gemeente Lingewaard vindt goede informatie over schuldhulpverlening belangrijk. Dit artikel is het derde deel in de reeks. Lees ook deel 1 en deel 2.

Dreigt u in de financiële problemen te komen?

Mijn naam is Silvia Hesse. Ik ben schuldhulpverlener in de gemeente Lingewaard. Ik help mensen bij financiële problemen. Ik geef advies en kijk mee naar de inkomsten en uitgaven. Ook regel ik betalingsregelingen. Als het mogelijk is, help ik bij het oplossen van lastige schulden. Dit doe ik samen met de maatschappelijk werkers van Rijnstad en de vrijwillige budgetcoaches van de SWL. Zij kunnen u tijdens een traject ondersteunen.

Wacht niet te lang met hulp vragen

Laat u vooral niet afschrikken door het woord schuldhulpverlener. U kunt ook bij mij terecht als u geen grote schulden heeft, maar merkt dat het steeds moeilijker wordt om rond te komen. Ik weet door mijn jarenlange ervaring dat geldzorgen veel stress geeft. Wacht daarom niet te lang met hulp vragen!

Samen bespreken we de volgende stap

U bereikt mij door contact op te nemen met de gemeente Lingewaard. Dat kan via het telefoonnummer (026) 326 01 11. U kunt ook direct contact met mij opnemen via Lingewaard@plangroep.nl of door te bellen met (06) 50 15 77 60. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op om een afspraak te maken.

Silvia van PLANgroep