Informatieavond 26 maart: aanpassing bochten Karstraat Huissen

Geplaatst op:

De gemeente is bezig met aanpassingen aan de Karstraat in Huissen. Doel is de verkeersveiligheid en -doorstroming te verbeteren.

Onderdeel van de aanpassingen zijn de twee haakse bochten in de Karstraat, ter hoogte van ’t Zand. Om de bochten aan te passen hebben we een ontwerpproces doorlopen, waarbij we direct aanwonenden hebben betrokken. In dit proces zijn meerdere varianten aan bod geweest en besproken tijdens informatieavonden. De reacties van de aanwonenden/belanghebbenden hebben geleid tot de huidige variant. 

De huidige en eerdere varianten lichten we tijdens de informatieavond van 26 maart verder toe. Verder leggen we de bestemmingsplanprocedure en de planning aan u uit. Na de presentatie kunt u vragen stellen aan de verkeersdeskundig ontwerper, de planoloog en projectleiding.

Voordat we het ontwerp definitief vaststellen, willen we alle belanghebbenden de kans bieden om te reageren op alle varianten. De informatiebijeenkomst is op dinsdag 26 maart van 19.30 tot 21.00 uur in zalencentrum De Valom (Karstraat 2 in Huissen). U kunt de varianten al bekijken op www.lingewaard.nl/karstraathuissen

Tijdens de avond kunt u een reactieformulier invullen

U kunt op een reactieformulier uw mening laten weten over de varianten. Zo kunnen wij mogelijke wensen en/of aanpassingen bekijken en meenemen in een definitief ontwerp. Dit definitieve ontwerp nemen we op in het bestemmingsplan. Dit bestemmingsplan brengen we waarschijnlijk in april/mei in procedure. Een bericht hierover volgt als het zo ver is. 

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met de heer Dion Steenbergen: d.steenbergen@lingewaard.nl of de heer Jaap Bergmans: j.bergmans@lingewaard.nl. Beiden zijn telefonisch te bereiken via 026 326 011.