Wilt u ook geld besteden aan een duurzame woning? Maar weet u niet precies wat voor uw woning het beste is? Kom dan eens naar het energieloket.  Drie keer per maand kunt u zonder afspraak naar het energieloket komen. Onze adviseurs beantwoorden wij graag uw vragen over de verduurzaming van uw woning.

Waar vindt u het energieloket?

U vindt het energieloket in Bemmel, Huissen of Gendt. Daar bent u van harte welkom tijdens inloopspreekuur. Hieronder leest u wanneer de eerste spreekuren zijn.

  • 9 oktober, 14.00 -16.00 uur,  Stichting Welzijn Lingewaard, Cuperstraat 9 in Bemmel,
  • 16 oktober, 9.30 -11.30 uur, Hof van Breunissen, Kloosterplein 4 in Gendt,
  • 7 november, 9.30-11.30 uur, Cultureel Centrum de Brink, Wagenweg 12 in Huissen.

Kijk op www.energieloketlingewaard.nl voor meer data en informatie. 

Thema-avond: Mijn woning in de toekomst

Energiecoöperatie Lingewaard Energie organiseert dinsdag 22 oktober van 20.00 tot 21.30 uur een thema-avond. Tijdens deze bijeenkomst vertellen zij meer over duurzame maatregelen, zoals isoleren, verwarmen en opwekken van energie. Zij geven ook meer informatie over hou u deze zaken kunt betalen. Een makelaar en specialisten op het gebied van energielabels en financiering beantwoorden uw vragen. Er is ook aandacht voor regelingen voor (kleine) zelfstandigen. Komt u ook? Wij verwachten u in de Zandse kerk, Van Wijkstraat 33, Huissen. De toegang en koffie zijn gratis.