Andrea Gulickx exposeert in gemeentehuis

Dit item is verlopen op 18-04-2018.

Op dit moment toont Andrea Gulickx haar foto’s in de hal van het gemeentekantoor.

Andrea komt vanuit de modewereld. Zij ontwierp grafische prints voor kinderkleding. Sinds 2013 is zij professioneel fotograaf en haar grote passie is Macrofotografie.

Zij voelt zich niet gehinderd door vastgeroeste regels over scherpte en onscherpte maar volgt  haar eigen weg binnen de fotografie. Met een lange sluitertijd legt Andrea de beweging van de rivier vast. De natuur en het altijd weer verrassende licht zijn de enige inspiratiebronnen die zij nodig heeft.

Samen met schrijver Wim Huijser maakt zij regelmatig reportages voor magazines. Zo maakte ze landschapsfoto’s bij de verhalen over Jac.P. Thijse. Dit was een Nederlandse schrijver, onderwijzer en natuurbeschermer. Deze reportages brachten haar regelmatig langs de rivier van Nederland.

De expositie “de Waal / Bewogen” is tot 25 mei tijdens de openingsuren te zien in het gemeentekantoor.