Bekendmakingen ook digitaal

Dit item is verlopen op 01-02-2018.

Gemeenten in Nederland moeten hun regelgeving digitaal publiceren en bekend maken.  Ook besluiten en vergunningen moeten gemeenten verplicht digitaal publiceren.

U kunt de publicaties vinden op www.overheid.nl. In de rechterkolom 'Direct naar' vindt u onder 'Gemeenteblad' de officiële bekendmakingen.

Altijd en overal gericht zoeken

Het grote voordeel van digitale publicaties is dat u altijd gericht kunt zoeken op berichten die over uw buurt gaan. U kunt zoeken op trefwoord of postcode. En dat kan overal en altijd.

Ontvang berichten over uw buurt

Wilt u op de hoogte blijven van bekendmakingen over uw buurt? Met de e-mailservice of de app van ‘Over uw buurt’ blijft u altijd op de hoogte van berichten van de overheid. Ga naar de website overuwbuurt.overheid.nl of kijk op www.lingewaard.nl/bekendmakingen.

Website van de gemeente

U vindt informatie over onze bekendmakingen ook op www.lingewaard.nl/bekendmakingen. Vanaf deze pagina verwijzen wij u door naar de plekken waar bekendmakingen en publicaties te vinden zijn.

Gemeentepagina in Hét Gemeente Nieuws

Niet iedereen heeft toegang tot het internet. Ook niet iedereen is even handig in het gebruik ervan. Daarom blijven wij onze besluiten ook in 2018 en 2019 bekendmaken in Hét Gemeente Nieuws op de gemeentepagina. In de tussentijd verwijzen wij onze inwoners steeds meer door naar www.overheid.nl.

Lezersonderzoek

Dit jaar houden we een groot lezersonderzoek onder onze inwoners. Zo onderzoeken we welke berichten en bekendmakingen het meest gelezen worden. Zo krijgen we een beeld van uw voorkeuren. Daarmee kunnen we dan rekening houden.