Bekijk onze regio in vogelvlucht tijdens de VR-Roadtour

Dit item is verlopen op 09-02-2018.

De Regio Arnhem Nijmegen heeft een exclusieve virtuele kijk achter de schermen ontwikkeld. Op donderdag 8 februari nodigen wij u van harte uit om deze virtual reality film van onze regio te bekijken. Van 17.00 tot 19.30 uur kunt u hiervoor terecht in zalencentrum de Valom in Huissen.

Van hightech hotspots tot verrassende vernieuwingen. Tijdens de VR-Roadtour gaat er een wereld open. Met een speciale bril wordt iedereen onderdeel van een zes minuten durende virtual reality film. In de film kunt u beleven hoe vernieuwend de regio nu echt is. Niet op een scherm in de bioscoop, maar zo dichtbij als maar kan. Iedereen is namelijk zelf de hoofdrolspeler in deze rondreis door de regio. Door de nieuwste en meest ontwikkelde filmtechnologie wordt u letterlijk midden in de film geplaatst. U bezoekt moderne hotspots, laboratoria, campussen, behandelruimtes en andere bijzondere plekken zoals ons tuinbouwgebied NEXTgarden.

Over de VR-Roadtour

Van januari tot en met maart komt de roadtour op initiatief van de Regio Arnhem Nijmegen naar achttien gemeenten in Gelderland. Kijk voor alle data op: RegioAN.nl/roadtour. De VR-Roadtour is een initiatief van de Regio Arnhem Nijmegen en wordt mede mogelijk gemaakt door The Economic Board & de Provincie Gelderland.