Beslis mee over de zorg in uw buurt!

Woont u in Bemmel of Ressen? En denkt u graag mee over de zorg in uw buurt? Kom dan naar de bijeenkomst op donderdagavond 26 april en praat mee!

Als inwoner weet u het beste wat er nodig is om prettig te kunnen leven. Wij horen graag waar u met vragen over welzijn en zorg terecht zou willen kunnen. Hoe kunnen we dit als gemeente en zorginstanties het beste in uw buurt organiseren?

U  bent van harte welkom op donderdagavond 26 april in De Tabaksschuur (boerderij tegenover de ingang van het gemeentehuis). Vanaf 14.45 uur staat de koffie en thee klaar. We starten om 15.00 uur en eindigen zo rond 17.00 uur. We horen graag hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Wilt u zich daarom aanmelden? Dit kan door een e-mail te sturen aan a.vandewal@lingewaard.nl. U kunt dit ook telefonisch doorgeven. Belt u dan met Annemarie van de Wal op (026) 326 04 64 of (06) 463 23 352.