Commissaris van de Koning te gast in Lingewaard

Dit item is verlopen op 20-06-2018.

Vorige week bezocht Clemens Cornielje, Commissaris van de Koning in Gelderland, de gemeente Lingewaard.

De heer Cornielje sprak in Lingewaard met het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad, onder meer over sterk bestuur, weerbare overheid en integriteit. In Doornenburg ging de Commissaris in gesprek met inwoners en maatschappelijke organisaties over onderwerpen als verkeer, woningbouw, open sportclubs en dorpshuizen.

De Commissaris van de Koning probeert elke gemeente in Gelderland eens in de vier à vijf jaar te bezoeken. Tijdens het bezoek wil hij zich een beeld vormen van hoe de gemeente haar werk doet. De laatste keer dat de Commissaris van de Koning Lingewaard bezocht was op 4 september 2014.