De EigenBaas Avondschool

Dit item is verlopen op 04-04-2018.

Doelgericht starten met uw eigen onderneming? Schrijf uzelf in voor de EigenBaas Avondschool!

Wat is de EigenBaas Avondschool?

Het doel van de EigenBaas Avondschool is ondernemers in spé voor te bereiden op het succesvol starten van een eigen bedrijf. Hierbij ligt de aandacht op het vergroten van ondernemersvaardigheden.

In 10 weken tijd worden deelnemers in een klassikale cursus klaargestoomd om de eerste stappen te zetten naar het ondernemerschap.

Voor wie?

De Eigenbaass Avondschool is oor iedereen die kennis wil opdoen van alle onderdelen van het ondernemerschap. En daarna een serieuze volgende stap wil maken. Deelnemers ontdekken hun kwaliteiten maar ook hun zwaktes. Zij kunnen daarop inspelen en rekening mee houden tijdens het ondernemen.

Hoe werkt het?

Naast het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden schrijven de deelnemers in tien weken tijd hun eigen ondernemingsplan. Dit doen zij onder begeleiding van docenten, ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven. Samen gaan ze aan de slag. Elk onderwerp van het ondernemingsplan wordt besproken,  zoals persoonlijke effectiviteit, SWOT analyse, social media, financieel plan en financiering. Deelnemers leren niet alleen van de (gast-) docenten, ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven, maar ook van elkaar.

Welke kosten zijn hieraan verbonden?

De organisatie en realisatie van de EigenBaas Avondschool, met maximaal twintig deelnemers, wordt aangeboden voor € 125,- (excl. btw). Hiervan worden de (gast)docenten én het lesmateriaal betaald.

Waar?

Gemeentehuis Bemmel

Wat wordt deelnemers geboden?

  •        Een afwisselend lesprogramma van 10 lesavonden
  •        Begeleiding door een docent met ervaring op het gebied van ondernemerschap
  •        Vier gastlessen verzorgd door professionals op diverse thema’s
  •        Lesmateriaal dat bestaat uit een werkboek, een e-learning account en schrijfmateriaal

Vragen en aanmelding

Voor vragen en/of aanmelden, stuur een email naar: ondernemersloket@lingewaard.nl