Dienstverlening Lingewaard na schade gemeentehuis

Deze informatie over onze dienstverlening is opgesteld als gevolg van het incident op woensdag 22 augustus bij het gemeentehuis in Bemmel.

Mededelingen:

• Een tijdelijke locatie is geopend in Kasteel De Kinkelenburg.
  • Op dit moment kunnen wij ongeveer de helft van het aantal telefoontjes voor zorg en ondersteuning behandelen. Dit merkt u vooral doordat u langer moet wachten aan de telefoon. Of dat het langer duurt voordat u antwoord krijgt op uw e-mail.
  • We pakken de aanvragen en hulpvragen op volgorde van spoed aan; dringende vragen en problemen krijgen voorrang. Dit kan betekenen dat uw aanvraag daarom langer duurt dan wij zouden willen. Wij hopen op uw begrip in deze situatie.

Dienstverlening

In Kasteel De Kinkelenburg (Kinkelenburglaan 6) is een tijdelijke voorziening voor de dienstverlening opgestart. Hier kunt u de komende periode terecht voor onder andere aanvraag rijbewijs, paspoort, aangifte geboorte/overlijden.etc. Ook digitale aanvragen en meldingen zijn mogelijk. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk.

Telefonische bereikbaarheid

Het gemeentehuis is onder het reguliere nummer 026-3260111 bereikbaar. Dit nummer belt u ook voor het maken van een afspraak met het WMO-loket.

Kasteel De Kinkelenburg is geopend op:

• Maandag van 08.30 tot 20.00 uur
  • Dinsdag van 08.30 tot 17.00 uur
  • Woensdag van 08.30 tot 17.00 uur
  • Donderdag van 08.30 tot 17.00 uur
  • Vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Om lange wachttijden te voorkomen wordt gewerkt op afspraak. Een afspraak maken kan online of telefonisch (026-3260111).

Langskomen zonder afspraak kan - alleen voor burgerzaken - op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en op maandagavond van 17.00 tot 20.00 uur.