Doe mee met de 5e VVV fietstocht op de Huissense Dag!

Dit item is verlopen op 02-08-2017.

Voor de vijfde keer organiseert VVV Lingewaard - in samenwerking met Stinase - drie fietstochten tijdens de Huissense Dag. Dit jaar is de Huissense Dag op dinsdag 1 augustus. Voor het eerst kunnen liefhebbers voor de familieroute zich in Huissen én in Gendt inschrijven.

De drie verkeersluwe fietstochten volgen knooppunten. Er is een familieroute van 30 kilometer die je in Huissen kunt beginnen. Maar ook vanuit Gendt start er een familieroute van 30 km. Verder is er een toerroute van 50 kilometer die alleen in Huissen start. Alle drie de routes zijn geschikt voor jong en oud. Zo fietst de fietser door het groene en landelijke Lingewaard en omgeving.

Elke route kent een rustplek. Voor de 30 kilometer is de rustplek bij Landerij De Park, De Park 12, Elst. De rustplaats voor de 50 kilometer is bij Strandclub Watergoed, Tielsestraat 129, Valburg.

Inschrijven

Inschrijven voor de fietsroutes kan alleen op de Huissense Dag - 1 augustus 2017-  van 09.30 uur tot 11.00 uur. Dit kan in de VVV-stand op de Markt in Huissen, of bij Café-Zaal Veerhuis Concordia aan de Waaldijk 23 in Gendt.

De inschrijfkosten zijn 3 euro.  Bij de inschrijving ontvangen de deelnemers een routebeschrijving, een consumptiebon voor op de rustplaats en een herinnering.

Voor pech onderweg is een servicewagen stand-by. Op verschillende plaatsen in Huissen zijn bewaakte fietsenstallingen ingericht.

VVV Lingewaard en Stinase hopen op heerlijk fietsweer en talrijke deelnemers. Zij wensen iedereen alvast een fantastische Huissense (fiets)Dag toe.