Inleveractie kleine elektrische apparaten bij de milieustraten Lingewaard

Dit item is verlopen op 09-05-2018.

Lever uw afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen in bij de milieustraten en spaar voor het milieu en het goede doel. Dit kan in Huissen bij Heijting of Van Dalen of bij Vos in Doornenburg.

U spaart gratis punten voor een lokaal goed doel én maakt kans op prijzen. Als Lingewaard bij de beste 25 gemeenten eindigt, ontvangen we als gemeente een sponsorcheque van €1.000,- van Wecycle voor een lokaal goed doel.

Opnieuw gebruiken

Met deze inleveractie willen we het inleveren van vooral kleine elektrische apparaten en spaarlampen op de milieustraat aanmoedigen. Mensen vergeten deze producten nog vaak bij het bezoek aan de milieustraat of gooien deze weg. Wecycle laat dit zo goed mogelijk opnieuw gebruiken. Hierdoor houden we grondstoffen en komen er geen schadelijke stoffen in het milieu.

Zo doet u mee

1. Ga naar de milieustraat
  2. Lever uw oude elektrische apparaten en kapotte spaarlampen in
  3. Ga nog tijdens uw bezoek aan de milieustraat op uw smartphone naar wecycle.nl/inleveren
  4. Ga naar (ik wil inchecken) en support het goede doel
  5. Onder alle geldige aanmeldingen verloot Wecycle 50 nieuwe apparaten!

De actie duurt tot en met 31 augustus 2018. Meer informatie: wecycle.nl/inleveren