Inloopavond rioleringswerkzaamheden Lindenlaan e.o.

Dit item is verlopen op 11-04-2018.

In het najaar wordt de riolering vervangen in de Lindenlaan e.o. te Bemmel.

Op dinsdag 10 april 2018 wordt er in de Tabaksschuur naast het gemeentehuis in Bemmel van 19.00 uur tot 20.30 uur een inloopavond georganiseerd over deze werkzaamheden.

In diverse straten wordt de riolering vervangen en een nieuwe regenwaterriool aangelegd. In de onderstaande straten worden rioleringswerkzaamheden uitgevoerd:

• Lindenlaan;
  • Esdoornstraat (ten noorden van Klappenburgstraat)
  • Franciscusstraat (tussen Dr. B. Bastiaansestraat en Lindenlaan)
  • Dr. Hoijngstraat

De werkzaamheden starten naar verwachting in augustus.

Inloopavond

Wij nodigen u uit langs te komen op de inloopavond die  wordt gehouden op 10 april as. Deze inloop avond is in de Tabaksschuur naast het gemeentehuis aan de Kinkelenburglaan 6 te Bemmel. Op deze bijeenkomst worden informatiehoeken ingericht waar de plannen worden toegelicht. Vertegenwoordigers van de gemeente zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Het betreft een inloopbijeenkomst waarbij u tussen 19:00 en 20.30 uur op een voor u geschikt moment langs kunt komen.

Als u nog vragen heeft over dit project kunt u contact opnemen met de projectleider van dit werk mevr. L. Hoekstra. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 026 – 32 60 249 of via e-mail: l.hoekstra@lingewaard.nl.