Inloopavond werkzaamheden omgeving Steenbergerveld te Huissen

Dit item is verlopen op 11-10-2017.

De gemeente Lingewaard voert verschillende werkzaamheden uit aan de wegen De Geer, Steenbergerveld en Tienmorgen te Huissen. Op dinsdag 10 oktober 2017 is in zalencentrum De Valom (Karstraat 2 te Huissen) een inloopavond georganiseerd waar om de werkzaamheden toegelicht worden.

Wij nodigen u uit op de inloopavond te komen die bedoeld is om belanghebbenden te informeren over de werkzaamheden en de bereikbaarheid van de omgeving tijdens de werkzaamheden. Medewerkers van de gemeente Lingewaard en de aannemer Rusch Asfalt b.v. zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

U kunt tussen 20:00 en 22:00 uur op elk moment binnen lopen.

Lukt het u niet om naar de inloopavond te komen, of heeft u vooraf of na de bijeenkomst vragen over het project? Dan kunt u contact opnemen met de heer W. (Wouter) Roders via w.roders@lingewaard.nl.

De werkzaamheden worden gedaan voor het project NEXTgarden. NEXTgarden is hét ontwikkelingsgebied voor tuinbouw. Succesvolle ondernemers, kennisinstellingen en overheid werken hier samen aan concrete initiatieven die de hele productieketen slimmer, rendabeler en duurzamer maken.