Komt u ook naar het Lingewaards Vrijwilligersgala?

Dit item is verlopen op 23-11-2018.

Op vrijdag 23 november 2018 vindt in zaal Providentia te Gendt het jaarlijkse Lingewaards Vrijwilligersgala plaats.

Op die avond wordt de Vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. De bekendmaking wordt gedaan door burgmeester Marianne Schuurmans-Wijdeven, maar een deskundige jury heeft vooraf de winnaar aangewezen.

Dat aanwijzen doet men op basis van inzendingen. Dit jaar is de prijs bedoeld voor een vrijwilliger die zich belangeloos inzet bij de organisatie van evenementen. Want voor de voorbereiding, de organisatie en/of de uitvoering van een evenement zijn vrijwilligers erg belangrijk. Om die vrijwilligers nu speciaal in het zonnetje te zetten is dit vrijwilligersgala georganiseerd.

In de zomer is aan veel verenigingen die evenementen organiseren, gevraagd om vrijwilligers te nomineren. Misschien heeft uw vereniging zich aangemeld en hoort u daarbij.

Mee beleven?

Iedere vrijwilliger die lid is van een vereniging die regelmatig evenementen organiseert,  is van harte welkom. Of je nu organisator bent, verkeersgeleider, kaartverkoper of medewerker, het maakt niet uit.

Wilt u dat zelf meemaken? Meld u aan voor het Vrijwilligersgala op 23 november! Dit kan door een e-mail te sturen naar vrijwilligersgala@kpnmail.nl. Vermeld hierbij het aantal personen en het evenement.

Dit is een feestelijke avond met veel gastoptredens van Lingewaardse bodem en gezelligheid. U bent van harte welkom.

Maatschappelijk Betrokken Bedrijf

Naast een vrijwilligersprijs is er deze avond ook een prijs voor de Maatschappelijk Betrokken Ondernemer. Dit is een bedrijf dat de vereniging en evenement sterk ondersteunt. Dit kan qua  dienstverlening, maar ook financieel. Ook voor deze prijs zijn bedrijven genomineerd, maar u kunt ook nog bedrijven voordragen via vrijwilligersgala@kpnmail.nl. Misschien hoort u als bedrijf wel tot de gelukkige winnaar.

Sponsoring

Bent u niet de winnaar? Maar draagt u de vrijwilliger wel een warm hart toe? Dan kunt u de organisatoren van dit evenement  financieel steunen.

Zo’n vrijwilligersgala brengt namelijk kosten met zich mee. De stichting kan elke financiële steun gebruiken. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van het vrijwilligersgala via vrijwilligersgala@kpnmail.nl.

Tot slot

De stichting Vrijwilligersgala en gemeente hopen dat velen het vrijwilligersgala bezoeken. Zij hebben veel waardering voor hen die dit gala ook financieel steunen.

Tot ziens op 23 november 2018 in zaal Providentia!