Kritische inwoners gezocht voor lezerspanel

Dit item is verlopen op 07-03-2018.

Gemeente Lingewaard vindt het belangrijk dat inwoners brieven en andere teksten goed begrijpen. Daarom zoeken we een aantal kritische inwoners voor ons lezerspanel.

Wat willen we doen?

We willen aan deze inwoners een aantal keren per jaar een brief of andere tekst voorleggen. Dit doen we voordat we de tekst versturen of publiceren. Het gaat om brieven en teksten die de gemeente regelmatig stuurt aan inwoners of één keer aan heel veel inwoners. De brieven kunnen gaan over burgerzaken, afval, belastingen etc.

Wat vragen we van u?

We willen dan graag van u horen of u de tekst begrijpt, of u informatie mist of overbodig vindt en of u tips voor ons heeft. We sturen u de tekst of brief voor per e-mail. U kunt dan via e-mail, telefoon of in een gesprek reageren.

Wie zoeken we?

We vinden het belangrijk dat alle inwoners onze teksten snappen. Daarom zoeken we mensen van verschillende leeftijden en opleidingsniveaus. We hopen een Lingewaards elftal te kunnen samenstellen met inwoners uit alle kernen.

Hoe meldt u zich aan?

U kunt een mail sturen naar communicatie@lingewaard.nl. Zet uw naam, leeftijd, woonplaats en opleidingsniveau erbij. We gebruiken deze gegevens om een goede samenstelling van ons lezerspanel te kunnen maken. Zodra we het panel compleet hebben, nodigen we de leden uit voor een startbijeenkomst.