Nieuws van VVV Lingewaard

Dit item is verlopen op 07-03-2018.

In het voor toeristen rustige seizoen zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen bij de VVV Lingewaard in volle gang.

Er is door de vrijwilligers van VVV Lingewaard weer veel werk gestoken in het jaarboekje “Toeristische informatie”. Allerlei interessante informatie van en activiteiten in de 7 kernen van Lingewaard, maar ook uit de Betuwe en Gelderse Poort is bij elkaar gezocht en wordt gepresenteerd in een handzaam boekje, dat vanaf nu gratis wordt uitgegeven in de winkel.

Ook gratis verkrijgbaar in de winkel in Huissen zijn de nieuwe Toeristische Infogids: “To Guide” en het Toeristisch Magazine: “To Inspire”. De boekjes zijn uitgegeven door het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN), de overkoepelende organisatie van de VVV’s in deze regio.

Ze staan vol met toeristische informatie over de Regio Arnhem/Nijmegen: Arnhem; Rijk van Nijmegen; Veluwezoom; Gelderse Poort; de Liemers; Betuwe en Land van Maas en Waal.

De bekende VVV-bon is inmiddels bijna niet meer te koop. De laatsten worden nog verkocht, maar die zijn natuurlijk nog steeds onbeperkt geldig en inwisselbaar.

De vervanger van VVV bon is de VVV Cadeaukaart. Op te waarderen tussen €5 - € 250. Ook onbeperkt geldig. Besteedbaar in off- en online bedrijven en winkels.

Ook verkrijgbaar is de VVV DinerCard. Op te waarderen van € 10 - € 250 en te besteden in veel restaurants en de VVV Lekkerweg Card. Op te waarderen van € 25 - € 150. Te besteden in veel accommodaties in Nederland.

In de VVV winkel kunt u natuurlijk ook nog steeds terecht voor toeristische informatie over de regio. Onze vrijwilligers staan u graag te woord. De VVV winkel is te vinden op het adres Vierakkerstraat 31 te Huissen en is bereikbaar onder nummer (026) 388 66 66 of via info@vvvlingewaard.nl.