On the Road meeting voor ondernemers

Dit item is verlopen op 12-05-2017.

In de gemeente Lingewaard nodigen wij de ondernemers uit voor de On the Road meeting ‘Kom staan voor een baan’ op donderdag 11 mei a.s.

Tijdens deze middag hoort u de verhalen van ondernemers over hun ervaringen met het creëren van een arbeidsplaats(en) voor een werknemer met een arbeidsbeperking. Dit zijn mensen met verschillende ervaringen en opleidingsniveaus die direct bij u aan de slag kunnen. Als u één van deze kandidaten een kans geeft, zijn er aantrekkelijke regelingen beschikbaar.

Mensen met een arbeidsbeperking beschikken over talenten die voor u van grote waarde kunnen zijn. Veel werkgevers hebben hun kracht al ontdekt en zo invulling gegeven aan sociaal ondernemerschap. Leer ze kennen!

Samen willen we dit jaar 820 banen realiseren in de regio.
Samen met u willen we gaan Staan voor een Baan.

Het Werkgevers Servicepunt Midden-Gelderland (WSP) en de gemeente Lingewaard willen samen met u de kansen verkennen die er voor uw bedrijf zijn. Tijdens deze middag maakt u ook kennis met de accountmanagers en werkcoaches die al uw vragen over de arbeidsmarkt en regelingen kunnen beantwoorden. Ze nemen de zorg van werving en selectie van u over en informeren u over eventuele aanvullende subsidies en regelingen.

• 16:00 uur inloop
  • 16:20 uur opening door Bob Bergkamp (directeur WSP) en Johan Sluiter(wethouder)
  • 16:30 uur inspirerende verhalen werkgevers uit Lingewaard
  • 17:25 uur voorstellen accountmanagers en werkcoaches
  • 17:30 uur kennismaking accountmanagers en werkcoaches/netwerkborrel
  • 18:00 uur einde

Restaurant Rijnzicht, Sterreschans 15, 6686 MS Doornenburg

Wij hopen u 11 mei 2017 te ontmoeten om gezamenlijk voor deze banen te gaan staan.