Oogcafé Lingewaard

Dit item is verlopen op 16-01-2019.

Hierbij nodig ik u, samen met uw familie en vrienden, uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst van het Oogcafé Lingewaard. Op 19 januari 2019 zijn we van 14.00 - 16.00 uur te gast bij de Stichting Welzijn Lingewaard, Cuperstraat 9 te Bemmel.

Gastspreker is Karel Raven van Solutions Radio. Hij zal uitleg geven over de nieuwe functies van de Webbox3, een hulpmiddel voor blinden en slechtzienden dat vele mogelijkheden biedt. Onder andere om nieuws, zowel landelijk als regionaal, in gesproken vorm te ontvangen via een internetaansluiting. Ook op de hoogte blijven van de nieuwste uitvindingen en het lezen van gesproken boeken horen hierbij.

Verder zal Raven de GObox demonstreren, een apparaat dat aan je TV wordt aangesloten en de ondertitels meteen voorleest van heel veel zenders, ook van "Uitzending gemist". Zijn presentatie wordt omlijst door live gitaarmuziek uit de jaren zestig van het Sybold Trio. Raven zal daarbij ook enkele nummers zal meespelen op zijn keyboard.

Aanmelden voor dit informatieve en gezellige Oogcafé kan tot dinsdag 15 januari 2019 bij Joke van Rijswijk, per e-mail: jokevanrijswijk@xs4all.nl of telefonisch: (026) 381 33 86.