Pipo de Clown in Doornenburg

Na 37 jaar komt Pipo de Clown weer terug op tv. Vanaf maandag 16 oktober zijn ‘De nieuwe avonturen van Pipo’ te zien bij RTL Telekids. Het leuke is dat voor deze nieuwe serie ook opnames zijn gemaakt bij Kasteel Doornenburg!

Pipo is in een nieuw jasje gestoken en reist in zijn wiebelende woonwagen door Nederland. In elke aflevering bezoekt hij samen met zijn vrienden een gemeente in Nederland. Elke dag weer een nieuw avontuur op de leukste plekjes van Nederland. En sapperdeflap ook in de gemeente Lingewaard!

Bij het kasteel in Doornenburg beleven Pipo, Mamaloe, Klukkluk een doldwaas avontuur. En als Dikke Deur het toelaat, spelen ze daar ook nog eens hun muzikale circusvoorstelling.

De uitzending waar Pipo de Clown Doornenburg bezoekt kun je zien bij RTL Telekids op RTL 8 op maandag 16 oktober rond 08.00 uur. Alle afleveringen zijn ook te bekijken via de Telekids-app.