Standplaatsen weekmarkt Huissen beschikbaar

Op grond van de Marktverordening gemeente Lingewaard 2018 kan een standplaats op de weekmarkt worden aangevraagd nadat het college heeft bekendgemaakt dat er een standplaatsvergunning kan worden verleend.

Hierbij maakt het college bekend dat er op de weekmarkt in Huissen (vrijdag 12:00 tot 18:00 uur) plaats is voor 2 vaste standplaatsen:

• 1 in de branche ondermode, nachtkleding en beenmode van max.12 meter lengte bij 3 meter diepte.
  • 1 in de branche voor directe consumptie geschikte eetwaren (patat, snacks, churros, poffertjes, loempia’s, pizza’s etc) van max. 4 meter lengte bij 3 meter diepte.

Een aanvraag voor deze branches kan worden ingediend van woensdag 11 april tot en met woensdag 2 mei 2018.

Een aanvraag indienen voor een andere plaats, branche of grotere afmetingen dan hierboven genoemd, is niet mogelijk. Bij meerdere in aanmerking komende gegadigden wordt er geloot.

Bij vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Lingewaard, (026) 326 0111.