Uitreiking van de Mieke Bles Kunstprijs 2018 uitgesteld

Dit item is verlopen op 21-09-2018.

In verband met de gevolgen van het incident van 22 augustus jl, waardoor het gemeentekantoor in Bemmel geruime tijd niet beschikbaar zal zijn, is in goed overleg besloten de 'Mieke Bles kunstprijs 2018' met een jaar uit te stellen.

Mochten er al werken zijn ingeleverd op het gemeentekantoor dan kunt u hierover een mail sturen aan expositie@lingewaard.nl. De prijsuitreiking zal in 2019 plaatsvinden in het gemeentekantoor in Bemmel op 25 Oktober 2019.

Doel van de Kunstprijs is amateur-kunstenaars uit de gemeente Lingewaard, die zich bezighouden met schilderen of beeldhouwwerk, de mogelijkheid te geven hun werk in onze gemeente te promoten. De prijs is vernoemd naar Mieke Bles. Zij was wethouder van de voormalige gemeente Gendt.