VVV presenteert nieuw boekje “Typisch Huissen”

Dit item is verlopen op 18-04-2018.

Zondag 8 april 2018 heeft VVV Lingewaard een nieuw boekje “Typisch Huissen” gepresenteerd. Dit gebeurde tijdens het Lenteconcert van de Stedelijke Muziekvereniging in zaal De Buitenpoort.

Het boekje is gemaakt door enkele VVV medewerkers. Het geeft een beschrijving  van de in de kom van Huissen voorkomende spreuken, muurschilderingen, kunstwerken, gevelplaquettes en de “Walk of Fame” van de Bevelander Muzikanten. Het boekje is voor 1 euro  te koop in de VVV winkel.

De VVV-winkel

De VVV-winkel  vindt u  op  Vierakkerstraat 31 6851 BB te Huissen. Telefonisch is het VVV  bereikbaar  onder nummer (026) 388 66 66. Mailen kan ook: info@vvvlingewaard.nl. In de VVV-winkel  is ook  toeristische informatie  over de regio te krijgen.  De VVV- vrijwilligers staan u graag te woord.

Openingstijden VVV-winkel van 1 april tot 1 november

Dinsdag tot en met vrijdag: 10.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag                            :10.00 uur tot 13.00 uur

Nieuws van VVV Lingewaard

VVV Lingewaard geeft toeristische activiteiten naamsbekendheid op Twitter en Facebook. Maar ook via een maandelijkse nieuwsbrief en de agenda op VVV.nl en de VVV app. Voor de nieuwsbrief kunt u zich aanmelden  via het email-adres info@vvvlingewaard.nl.