Wees loyaal, koop lokaal!

Dit item is verlopen op 31-01-2018.

Op maandag 26 februari (inloop vanaf 17.00 uur) organiseert de gemeente Lingewaard en ondernemersvereniging Veron een avond in de Tabakschuur (bij het gemeentehuis) onder het mom van (puur) kennismaken.

Wij willen lokaal zaken doen stimuleren en lokaal meer laten leven. Zowel binnen de gemeentelijke organisatie als onder lokale ondernemers onderling. Als we elkaar niet kennen, dan gaan we elkaar niet vinden.

Het gaat er op deze avond om dat medewerkers van de gemeente kennis maken met ondernemend Lingewaard. Er hoeven niet direct deals te worden gesloten. Maar puur om de gemeentelijke organisatie kennis te laten maken met wat Lingewaard aan ondernemers te bieden heeft. Ondernemers die deze gemeente heel goed van dienst kunnen zijn.

Hoe mooi zou het zijn als we handel hier, zo veel als mogelijk, in deze gemeente kunnen houden? Met ondernemers die elkaar wellicht ook beter leren kennen en daardoor ook meer handel met elkaar gaan drijven.

Noteer daarom alvast in jullie agenda: maandag 26 februari 17.00 uur ‘Wees loyaal, koop lokaal!’

Meld je aan via ondernemersloket@lingewaard.nl