Wees loyaal, koop lokaal!

Dit item is verlopen op 14-03-2018.

Op maandag 26 februari jl. vond een succesvolle eerste bijeenkomst plaats met ruim 90 deelnemers in de Tabaksschuur bij het gemeentehuis in Bemmel in het kader van lokaal zakendoen. Een initiatief van gemeente Lingewaard in samenwerking met ondernemersvereniging Veron.

Doel van deze bijeenkomst was om lokaal zaken doen te stimuleren en lokaal meer te laten leven. Zowel binnen de gemeentelijke organisatie als onder lokale ondernemers onderling. Als we elkaar niet kennen, dan gaan we elkaar niet vinden. (lokaal) Zaken doen begint bij elkaar kennen. Vertrouwen en gunnen volgen dan vanzelf. De avond was vooral bedoeld om elkaar in informele sfeer, onder het genot van een hapje en drankje, te leren kennen.

Later in het jaar zal deze gemeente samen met Veron een ronde-tafel-gesprek organiseren met lokale ondernemers die wij ‘slimmer’ willen maken op het gebied van gemeentelijke aanbestedingen. U kunt zich aanmelden via ondernemersloket@lingewaard.nl.

Verder willen wij een ieder wijzen op de inkoop-app. Dit is een webportal voor ondernemers met een zakelijk belang in de gemeente Lingewaard waar u uw contactgegevens achter kunt laten en aan kunt geven waar een ieder zich bij u voor kan melden: http://www.inkoopapp-lingewaard.nl/

Het zou mooi zijn als we handel, zo veel als mogelijk, in deze gemeente / in deze regio kunnen houden!