Doe mee aan de 5e editie van het succesvolle Betuwe On Stage! U helpt dan 850 15-jarige vmbo-leerlingen van vijf Betuwse scholen bij hun beroepskeuze. U helpt deze jongeren, de vakmensen van de toekomst, met uw ervaring. U krijgt de kans uw werk en uw organisatie te presenteren. En u maakt kennis met latere stagiaires of BBL-medewerkers. Ieder beroep is welkom, van automonteur tot advocaat. 

De eerste kennismaking is op 5 maart 2020 tijdens  het Beroepenfeest bij Pathé in Lent. 

Hier beantwoordt u vragen van de leerlingen en maakt u afspraken voor de Doe Dag. Na afloop is er als dank een gezellig drankje en hapje. Op de Doe Dag 26 maart 2020 ontvangt u de leerlingen, met wie u een afspraak maakte, op uw werkplek. Als het kan laat u hen meehelpen, zodat zij ervaren wat uw beroep inhoudt. 

De gemeentes Overbetuwe en Lingewaard zijn partner in dit project

De wethouders Rob Engels en Helga Witjes zijn hiervoor de ambassadeurs. De gemeentes investeren in de toekomst van deze jonge inwoners, zodat ze een vervolgopleiding en baan vinden die bij hen past.

Bent u enthousiast en wilt u jongeren op weg helpen? 

Meld u dan voor 23 december 2019 aan op www.betuweonstage.nl/aanmelden. Inlichtingen kunt u krijgen bij de  projectleider Bernadette Egelmeers. Haar telefoonnummer is ( 06) 11 47 69 75. Mailen kan ook naar mail@betuweonstage.nl.