Lingewaardse Duurzaamheidsprijs 2024

Sinds 2018 rijkt Stichting Lingewaard Energie de Lingewaardse Duurzaamheidsprijs uit. De prijs is bedoeld voor personen, bedrijven, instanties en initiatieven uit Lingewaard die een bijdrage leveren aan duurzaamheid. Bijvoorbeeld een sportvereniging die de kantine heeft verduurzaamd of een inwoner die een betegeld plein heeft omgetoverd tot buurttuin. Naast een juryprijs wordt er ook een publieksprijs uitgereikt.

Nomineren

Wie verdient volgens u de Lingewaardse Duurzaamheidsprijs 2024? Geef uw nominatie vóór 1 september door via duurzaamheidsprijs@lingewaardenergie.nl. Deze keer ligt de nadruk vooral op verenigingen en maatschappelijke instellingen, maar ook bedrijven en inwoners mogen genomineerd worden. De prijzen worden uitgereikt op de ‘Dag van de Duurzaamheid’.

Save the date

Op dinsdag 8 oktober vieren we in Lingewaard de ‘Dag van de Duurzaamheid’. De gemeente Lingewaard, Lingewaard Energie en anderen organiseren een gevarieerd programma voor jong en oud. Het avonddeel vindt plaats In de Theaterkerk in Bemmel. Hier kan ook gestemd worden voor de publieksprijs en worden de Lingewaardse Duurzaamheidsprijzen uitgereikt. Het programma wordt later bekendgemaakt via www.lingewaardenergie.nl.