Standplaats: Bemmel | Opleidingsniveau: MBO

Minimaal aantal uren per week: 18 | Maximaal aantal uren per week: 

Maandsalaris: 2.904 | Salaris niveau: 6

Dienstverband: Tijdelijk

 

Team Bestuurs- en Managementondersteuning van de gemeente Lingewaard  is per direct op zoek naar een  

                                              

Medewerker teammanagerssecretariaat

(Medewerker secretariële ondersteuning III)

De functie wordt in 1e instantie opengesteld voor 18 uur per week tot 1 januari 2022.

De Gemeente Lingewaard is een aantrekkelijke gemeente om in te wonen, te werken en te leven. Het landschap is omgeven door dijken en uiterwaarden van Waal, Rijn en het Pannerdensch Kanaal. Het landelijke komt niet alleen in de natuur tot uitdrukking. Met de vele tuinbouwbedrijven gespecialiseerd in de teelt van bloemen en groenten wordt Lingewaard ook wel het Westland van het oosten genoemd. Lingewaard telt ruim 46.000 inwoners die verspreid wonen in de acht woonkernen: Angeren, Bemmel, Doornenburg, Gendt, Haalderen, Huissen, Loo en Ressen.

De organisatie bestaat uit circa 425 medewerkers verdeeld over meerdere teams.

Team Bestuurs- en Managementondersteuning bestaat uit 14 personen verdeeld over het bestuurssecretariaat, teammanagerssecretariaat en representatie. In de loop van 2021 wordt gekeken naar de plaats in de organisatie van de 3 vakgroepen

Wat ga je doen?

De medewerker zal zijn/haar werkzaamheden gaan verrichten voor één of meerdere teammanagers binnen de gemeente. Daarnaast zal de medewerker, in overleg met de teammanager(s), ingezet worden voor ondersteunende werkzaamheden voor de desbetreffende teamleden.

Hoofdtaken / taakonderdelen (verschilt per teammanager):

-     Verzorgt de algemeen, dagelijkse administratieve ondersteuning van de teammanager(s).

-     Stelt (standaard) brieven op en verzorgt de inkomende- en uitgaande post.

-     Houdt de agenda bij van de teammanager(s) en bewaakt deze.

-     Verzorgen van standaard correspondentie en administratieve ondersteuning bij projecten van het       team(s).

-     Maakt algemene werkdossiers voor de teammanager(s) aan en zorgt voor het deponeren (archief).

-     Bewaakt tijdige afdoening werkzaamheden van de medewerkers.

-     Vervult een ‘spilfunctie’ binnen het team(s)

-     Verricht overige werkzaamheden op het werkterrein.

-     Neemt deel aan interne overlegsituaties.

-     Is bereid binnen het team BMO collega’s te vervangen waar nodig.

Functie eisen:

Je hebt een MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een secretariële opleiding) en ruime werkervaring op het gebied van secretariële ondersteuning. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je hebt kennis van het gemeentelijk protocol, inzicht in de bestuurlijke, organisatorische en functionele verhoudingen. Je gaat integer om met vertrouwelijke informatie. Je hebt ervaring in het maken van verslagen van vergaderingen. Vanzelfsprekend ben je voor deze functie erg goed in het houden van overzicht in een hectische omgeving en werk je nauwkeurig. Je bent proactief en dienstverlenend ingesteld.

Een aanstelling kan op meerdere manieren worden aangeboden. Afhankelijk van soort instroom en ervaring zal dit worden bekeken. Het kunnen overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag is een voorwaarde voor een aanstelling bij Gemeente Lingewaard.

Een detachering tussen gemeenten onderling is bespreekbaar

We bieden jou

Contract

  • Een uitdagende baan voor 18 uur per week bij de gemeente tot 1 januari 2022.

Salaris

  • Een fulltime bruto maandsalaris van maximaal € 2.904,-  (schaal 6);
  • Bovenop je salaris krijg je van ons een vrij te besteden budget van 17,05% op jaarbasis. Dit kun je bijvoorbeeld inzetten voor het vergoeden van reiskosten, het volgen van een studie of het kopen van extra verlof.

En wat nog meer?

  • Wij hebben een vernieuwd gemeentekantoor mooie flexibele werkplekken (verwacht bij ons geen kantoortuin). Daarnaast is er binnen de gemeente Lingewaard volop de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, cursussen of seminars om jouw ontwikkeling te stimuleren.

Wij vertrouwen erop dat jij jouw eigen werk plant en dus ook waar en wanneer je dit uitvoert. Via Lingewaard neem je gratis deel aan verschillende sportactiviteiten zoals een bootcamp, boksen, yoga of hardloopwedstrijden.

Interesse?

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met dhr. Maris Braam, teammanager Bestuurs- en ManagementOndersteuning. Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met dhr. Ed Vesters, P&O-adviseur. Beide zijn bereikbaar op 026 32 60 111.

Ben je geïnteresseerd om in een dynamische omgeving te werken?  Solliciteer dan voor 17 juni 2021 a.s. via www.werkeningelderland.nl

Volgens de afgesproken procedure en bij gebleken geschiktheid hebben medewerkers met een ambtelijke status voorrang op andere kandidaten. Het verzoek is dan ook in jouw sollicitatie aan te geven wat jouw huidig dienstverband is. De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie over de gemeente Lingewaard verwijzen wij je naar onze website www.lingewaard.nl.