In de vorige nieuwsbrief eind juni stond meer informatie over de samenwerking met Jansen Bouwontwikkeling. We hebben de samenwerkingsovereenkomst met hen inmiddels ondertekend. Zij werken nu aan het stedenbouwkundig plan en gaan daarover in gesprek met betrokkenen. Daarom nodigen zij u graag uit voor een informatiebijeenkomst over de (voortgang van de) plannen van dit project. In deze nieuwsbrief leest u meer over deze informatieavond en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden. 

Informatieavond 28 september 

Op dinsdag 28 september organiseert Jansen Bouwontwikkeling een informatiebijeenkomst in de Theaterkerk in Bemmel. 

Datum:     Dinsdag 28 september 2021
Tijd:          19.30 tot 21.00 uur
Locatie:    Theaterkerk, Markt 5 in Bemmel 

(Concept) Programma    

  • Stand van zaken 
  • Proces voor het stedenbouwkundig plan
  • Platform samen.lingewaard.nl
  • Klankbordgroep
  • Wensen, ideeën en aandachtspunten voor het stedenbouwkundig plan

Aanmelden?

Wilt u op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken en uw wensen en ideeën voor woningbouw aan de Zandsestraat meegeven aan de ontwikkelaar? Meld u zich dan uiterlijk woensdag 22 september  2021 aan voor deze informatiebijeenkomst via het online inschrijfformulier. Klik op de link of ga online naar www.nieuwbouwbemmel.nl. Vult u alstublieft per persoon één aanmeldformulier in als u met meer personen komt. Zo heeft Jansen Bouwontwikkeling zicht op het aantal deelnemers met het oog op de geldende coronamaatregelen en de catering. Kent u buurtbewoners die ook graag meedenken? Stuurt u deze uitnodiging gerust aan hen door. Kunt u niet bij de informatiebijeenkomst zijn, maar wilt u wel informatie over project Zandsestraat blijven ontvangen van de ontwikkelaar? Ook dan kunt u zich inschrijven.

Door uw aanmelding geeft u toestemming aan Jansen Bouwontwikkeling om uw gegevens te gebruiken voor informatieverstrekking over het project Zandsestraat. U kunt hen altijd laten weten dat u geen informatie meer wilt ontvangen over het project.

Coronamaatregelen

Jansen Bouwontwikkeling houdt bij de organisatie van de informatieavond rekening met de coronamaatregelen. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de dan geldende coronamaatregelen besluiten zij in welke vorm ze deze bijeenkomst organiseren. Bij een te groot aantal aanmeldingen bieden ze ook een livestream aan.

Vervolg

De verwachting is dat het stedenbouwkundig plan begin 2022 klaar is. U kunt hierop dan een formele reactie geven. De gemeente neemt een besluit over dit plan. Bij vaststelling kan Jansen Bouwontwikkeling in 2022 starten met het bestemmingsplan. Ook hierop kunt u dan weer een reactie geven.

Vragen

Heeft u vragen over de informatieavond? Stuur dan een e-mail naar interesse@jansenbouwontwikkeling.nl.
Heeft u andere vragen over het project? Wilt u meer weten over het project of heeft u nog goede ideeën of tips? Neem gerust contact met ons op via t.vanderklei@lingewaard.nl of telefonisch via het nummer (026) 32 60 111.

Wilt u voortaan de nieuwsbrief per  e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Toekomstige nieuwsbrieven krijgt u dan direct per e-mail.