Heeft u vragen over het reizen met het openbaar vervoer? OV-ambassadeurs helpen u graag op weg. Zij zijn het reizen met het openbaar vervoer gewend. En helpen u het gemak van het openbaar vervoer ervaren.

Online bijeenkomsten

OV-ambassadeurs organiseren gratis online informatiebijeenkomsten. In een klein groepje legt een OV-ambassadeur u stapsgewijs uit hoe het OV werkt. En hoe u bijvoorbeeld een OV-chipkaart kunt aanvragen en gebruiken. De eerstvolgende  online bijeenkomsten zijn op:

  • Woensdag 8 februari 2023;
  • Dinsdag 4 april 2023.

Alle bijeenkomsten starten om 13.30 uur en duren maximaal een uur.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl. U kunt ook bellen naar (038) 45 40 130. Na aanmelding ontvangt u een inlogcode waarmee u op een telefoon, tablet of computer kunt inloggen. Na afloop is er een mogelijkheid om een vervolgafspraak of een proefreisje met een OV-ambassadeur in te plannen. Zo kunt u goed voorbereid op pad.

Meer activiteiten

Naast de online informatiebijeenkomsten is er ook een telefonisch spreekuur. Ook vinden er maandelijks inloopspreekuren en proefreisjes plaats. Kijk op www.ervaarhetov.nl(externe link) voor een overzicht van deze activiteiten en meer informatie.