Colofon

Auteursrechten

De gemeente Lingewaard behoudt zich het auteursrecht voor op alle via www.lingewaard.nl verstrekte informatie. Het is niet toegestaan enige informatie voor ander dan persoonlijk gebruik te verspreiden of te kopiĆ«ren zonder toestemming van de gemeente Lingewaard.

Archivering

Onze website wordt dagelijks gearchiveerd. U kunt het archief van onze website benaderen via onderstaande link:

Opmerkingen over de website

De medewerkers van de gemeente Lingewaard doen hun uiterste best om de teksten en informatie op deze website actueel en volledig te houden.

Complete wetteksten en regelgeving kunt u in de meeste gevallen vinden op http://www.overheid.nl/, waar ook meer achtergrondinformatie is te vinden over veel landelijke producten en diensten van de overheid.

Komt u onjuistheden of onvolledigheden op onze website tegen, meldt u die dan alstublieft via website@lingewaard.nl. Wij kunnen dan zo snel mogelijk verbeteringen aanbrengen.

Downloaden van bestanden

  • Bestanden met de extensie .doc kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: OpenOffice.org
  • Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader

Links naar andere websites

Op www.lingewaard.nl komt u diverse links tegen die verwijzen naar andere websites van publiek- of privaatrechtelijke organisaties. De gemeente Lingewaard biedt dit aan als dienstverlening. U verlaat daarbij de gemeentelijke website en de bepalingen van de betreffende website zijn vervolgens van toepassing.

Technische realisatie en vormgeving

SIMgroep, Rotterdam