Denkt u met ons mee over wat er in de gebiedsvisie Bemmel Haalderen moet komen? Op 7 oktober 2021 organiseren we van 19.30 tot 22.00 uur een derde werktafel. U bent dan welkom in Zalencentrum De Kolk in Haalderen. We kunnen binnen de dan geldende coronamaatregelen eindelijk fysiek bij elkaar komen. Dan kunnen we met de kaarten van het gebied op tafel met elkaar in gesprek gaan. In deze werktafel willen we met elkaar werken visie voor het landschap tussen Bemmel en Haalderen. Samen gaan we open verkennen waar en hoe hierin ruimte is voor wonen.

Ook in onze gemeente zijn meer woningen nodig om aan de grote vraag te kunnen voldoen. We zoeken daarom naar mogelijkheden binnen én buiten de kern van Bemmel voor toekomstige (betaalbare) woningbouw. Omdat we ook naar het gebied tussen Bemmel en Haalderen kijken, stellen we hiervoor een gebiedsvisie op. Daarbij kijken we niet alleen naar wonen. Ook verkeer en landschap nemen we onder de loep. En de nieuwbouw van OBC Bemmel krijgt een plek in deze visie.

Meer informatie kunt u terugvinden op www.samen.lingewaard.nl. Daar leest u hoe u zich kunt aanmelden voor de werktafel. Het kan zijn dat het Rijk de coronamaatregelen tussentijds aanpast. U leest dan op de site ook of dat gevolgen heeft de voor bijeenkomst.