Standplaats: Bemmel | Opleidingsniveau: HBO

Minimaal aantal uren per week: 36 | Maximaal aantal uren per week: 

Maandsalaris: 5.372 | Salaris niveau: 11

Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast

Projectleider

Waar ga je aan bijdragen?

Je krijgt projecten die bijdragen aan het is mooi leven in Lingewaard. Het gaat in eerst instantie om projecten zoals het bouwen van woningen en scholen. Dit doe je samen met je collega’s en in contact met inwoners & ondernemers. Verder werk jij mee aan de doorontwikkeling van projectmatig werken in de organisatie! En zien we je in de toekomst graag werken aan projecten organisatie breed. Behalve het fysieke domein ben je op de langere termijn ook inzetbaar voor projecten in het sociale of bedrijfsvoering domein.

Promotievideo functie

https://www.youtube.com/embed/VFOBNmX8XKw(externe link)

Wat ga je doen?

 • Je leidt afhankelijk van je ervaring (middel) grote, complexe en afwisselende projecten met maatschappelijke impact.
 • Je legt verbinding met andere teams en organisaties.
 • Je boekt resultaat door de gestelde doelen te realiseren.
 • Je bent aanspreekpunt en eindverantwoordelijke in het project.
 • Je denkt mee “hoe binnen Lingewaard projecten kunnen worden georganiseerd”.
 • Je voert met belanghebbende partijen overleg over de planvorming
 • Je signaleert alternatieven die voor een gedragen en uitvoerbaar plan van belang kunnen zijn, onder meer op het gebied van financiering, en verbindt deze met de lokale initiatieven.
 • Je voert overleg met aannemers en ontwikkelaars over de voortgang van het project
 • Je betrekt collega's en wethouders bij voor hen relevante ontwikkelingen in huisvestingsvraagstukken en creëert ruimte voor hun inbreng daarbij.
 • Je adviseert het college van B&W over de projecten en stelt waar nodig raadsvoorstellen op.
 • Je hebt controle over scope, geld, organisatie, planning, risico, kwaliteit en omgeving en legt verantwoording daarover af aan de ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever.

Wie zoeken wij?

Je kan krijgt jouw ideeën en voorstellen gemakkelijk over naar anderen  en pakt de leiding om het projectresultaat te bereiken. Daarvoor is het nodig dat je communicatief sterk bent en de verbinding weet te zoeken met externe partners en je collega’s. Je stimuleert samenwerking om samen met jouw projectteam tot een breed gedragen resultaat te komen. Bij de gemeente Lingewaard werk je niet alleen aan de ontwikkeling van onze gemeente, maar ook aan die van jezelf en je collega’s. Je voelt je thuis in een gemeentelijke organisatie en je bent gesprekspartner in deze politieke omgeving. Voor deze functie vragen wij een wo- of hbo-werk- en -denkniveau.

Wie zijn wij?

Team Projectrealisatie bestaat uit circa 45 personen. Wij zijn een heel divers team met allemaal enthousiaste en hardwerkende collega’s. Wij werken aan de bouw van het maatschappelijk vastgoed zoals scholen, buurtcentra en sportaccommodatie. Maar ook houden we ons bezig met de ontwikkeling en bouw van woningen in Lingewaard. Als professionals staan en gaan we voor onze projecten. Binnen het team kunnen we goed met elkaar sparren, helpen we elkaar en vinden we het heel gezellig om elkaar binnen en buiten werktijd te ontmoeten. Kortom, we staan echt klaar voor elkaar!  

Wat bieden wij jou?

Contract

 • Een uitdagende baan voor 36 uur per week bij de gemeente voor een jaar;
 • Na een jaar een vast contract of een verlenging bij goed functioneren en ongewijzigde (financiële) omstandigheden.

Salaris

 • We kijken samen naar welk salaris pas bij jouw kennis en ervaring. Op basis van 36 uur is het maximumsalaris per maand bruto € 5.372,00 (functieschaal 11).
 • Bovenop je salaris krijg je van ons een vrij te besteden budget van 17,05% op jaarbasis. Dit kun je bijvoorbeeld inzetten voor jouw kosten woon-werk, een sportschoolabonnement, een (elektrische) fiets, het volgen van een studie of het kopen van extra verlof.

En wat nog meer?

Wij hebben een nieuw gemeentekantoor met mooie werkplekken. Via Lingewaard kun je jouw thuiswerkplek inrichten met een stoel, een bureau, beeldschermen en headsets. Binnen Lingewaard is er volop de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. En ook binnen jouw functie dagen wij je volop uit om je te blijven ontwikkelen. Samen kijken we waar en wanneer je jouw werk uitvoert. Een goede werk-privé-balans vinden we erg belangrijk. Je kunt ook gratis deelnemen aan verschillende sportactiviteiten, zoals: bootcamp training, boks lessen, pilates, power walken of yoga.

Waar kom je te werken?

Werken voor Lingewaard betekent werken voor een organisatie met een unieke identiteit. Iedereen doet mee en krijgt een eerlijke kans in onze gemeente. We denken niet in hokjes en geloven dat iedereen talent heeft. Bij ons krijg je de kans om dat talent te ontwikkelen. Dat kan lokaal en regionaal. Onze uitdaging is dat we meer en beter met onze inwoners, markondernemers en verenigingen gaan samenwerken aan de oplossingen van de toekomst. Daarbij hebben we jouw nieuwe ideeën en creatieve oplossingen voor nodig. Gaat er iets niet zoals verwacht? Dan zetten we samen de schouders eronder en lossen we het op. We zorgen er iedere dag voor dat het mooi leven is in Lingewaard! Help jij ons mee?

Hoe solliciteer je?

Eerst in gesprek op de open dag en dan pas solliciteren!

We kunnen je nog veel meer vertellen, maar misschien wil je eerst kennismaken met ons en onze organisatie? Dat doen we graag op een informele manier in onze gemeente. Ben je bijvoorbeeld nieuwsgierig hoeveel ruimte en verantwoordelijkheid je krijgt in je rol als projectleider? Ga dan in gesprek met onze collega’s:

Tijdens onze open dag zaterdag 26 november tussen 10.00 – 14.00 uur kunnen jullie met elkaar in gesprek. Zo heb je vooraf een goed beeld van de functie, de faciliteiten en de werkomgeving. Is 26 november voor jou fysiek geen optie? Geen probleem. We kunnen altijd zoeken naar andere mogelijkheden. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de functie, onze organisatie en met wie je gaat samenwerken? Neem dan vooral contact op met Harold Koers, teammanager projectrealisatie (06-153 438 54 of h.koers@lingewaard).

Je kunt ons bellen, whatsappen of emailen.

Inclusiedisclaimer

Een diverse en inclusieve gemeente, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Als Lingewaard doen we daar moeite voor. We streven naar een werkomgeving waar samenwerking, aandacht voor individuele kwaliteit en ontwikkelmogelijkheden voorop staan. Waar het kan en in overleg passen we het werk of de werkomgeving aan om zo een duurzame match te creëren. We hopen dat iedereen zich welkom voelt om te reageren op onze vacatures. Is jouw talent #Beschikb@@r, solliciteer dan nu!