Op woensdag 26 mei 2021, aanvang 20.00 uur, zijn alle vaders en moeders uit Lingewaard van harte welkom om de webinar “Opvoeden in twee huizen” bij te wonen.

(Niet) loslaten

Na een scheiding is het niet altijd gemakkelijk om goed in gesprek te blijven over de opvoeding van het kind. Je neemt afscheid van elkaar als partner en laat elkaar daarin los. Je laat elkaar echter niet los als co-ouders van jullie kind! Je blijft in de meeste gevallen samen verantwoordelijk voor je kind(eren). Hoe doe je dat eigenlijk, goed contact blijven houden over opvoeden als je gescheiden bent? 

Wat heb jij nodig

Hoe pakken andere ouders dat aan? Waar kun je op letten als je zo goed mogelijk op één lijn wilt blijven? Wat heeft je kind nodig, maar ook: wat heb jij nodig? Daarover gaat deze Webinar: hoe zorg je dat de opvoeding van het kind onderwerp van gesprek blijft tussen jullie?

De gemeente Lingewaard vindt het belangrijk om jullie (en daarmee jullie kinderen) in een scheiding al zo vroeg mogelijk te ondersteunen om grotere problemen te voorkomen.

Praktische informatie

Het webinar is op woensdag 26 mei, aanvang 20.00, duur ± 60 min. Wil je meer weten of deelnemen, meld je dan aan.