Verwacht je een kindje of heb je net een kindje gekregen? Dan komt er veel op je af. Het kan zijn dat je vragen hebt over zwangerschap, geboorte en het opvoeden van een kind. In Lingewaard kun je daarmee terecht bij de verpleegkundige Stevig Ouderschap.

De verpleegkundige Stevig Ouderschap kijkt samen met jou naar wat jij en je kind nodig hebben. Je krijgt daarbij praktische oplossingen. De verpleegkundige helpt jou om het vertrouwen in jezelf op te bouwen. Als je vertrouwen in jezelf als ouder hebt, komt er rust en ruimte voor een positieve opvoedingssituatie in je gezin. Jij voelt je gehoord en je kind voelt zich begrepen en kan zich optimaal ontwikkelen.

De verpleegkundige Stevig Ouderschap kan bij jou als (aanstaande) ouder thuis langskomen. In totaal negen keer (drie keer in de zwangerschap en zes keer na de geboorte) in de periode van zwangerschap tot jouw kind twee jaar is. Als je het fijn vindt, kun je tussendoor ook vaker contact hebben. Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Denk je dat een steuntje in de rug voor jou fijn zou zijn? Bespreek dit dan met jouw verloskundige of het consultatiebureau. Je kunt je aanmelden door samen het digitale aanvraagformulier op onze website in te vullen. Je kunt ook bellen met de afsprakenlijn via (088) 35 56 500. Dan krijg je de jeugdverpleegkundige uit jouw wijk aan de telefoon. Je kunt je aanmelden voor Stevig Ouderschap vanaf 16 weken zwangerschap of tot 6 maanden na de geboorte van je kind. 

Meer informatie over Stevig Ouderschap vind je op  www.stevigouderschap.nl.