Mouwrik Waardenburg Oost voert in opdracht van de gemeente onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt van de Dorpstraat en Dwarsakker in Gendt.

Afsluiting deel Dwarsakker vanaf 11 oktober

Hiervoor is het nodig om de Dwarsakker, bij de aansluiting met de Dorpstraat, af te sluiten vanaf maandag 11 oktober 07.00 uur tot en met woensdag 13 oktober 17.00 uur. Tijdens deze afsluiting legt Mouwrik Waardenburg Oost een verhoogde drempelconstructie aan.

Eenrichtingsverkeer deel Dorpstraat op 14 oktober

Op de Dorpstraat, tussen de Kapelstraat en de rotonde Langstraat, worden de klinkers op de huidige fietsstrook vervangen door asfalt. Daarom geldt hier vanaf donderdag 14 oktober 07.00 eenrichtingsverkeer in de richting van Doornenburg. Het verkeer richting Doornenburg wordt omgeleid via de Kruisstraat en de Hegsestraat. De supermarkt blijft bereikbaar via de Dijkstraat en de Kruigang. De bussen rijden onder begeleiding van verkeersregelaars wel door de Dorpstraat in beide richtingen.

Dorpstraat deels afgesloten 18 t/m 22 oktober

Vanaf maandag 18 t/m vrijdag 22 oktober wordt het eerder genoemde gedeelte van de Dorpstraat geheel afgesloten tussen 20.00 en 6.00 uur. Tijdens deze afsluitingen vervangen ze de asfaltdeklaag en brengen ze de nieuwe markering aan. Hierbij is de Dijkstraat ook afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de Kleine Raalt en de Dorpstraat. Wilt u tijdens de aangegeven afsluiting geen gebruik te maken van de parkeervakken van de Dorpstraat? 

Tijdens de afsluitingen zetten we verkeersregelaars in.