Vanaf maandag 23 januari start aannemer A. Hak Leidingbouw B.V. op de Zandsestraat in Bemmel met werkzaamheden aan de waterleidingen. De weg blijft open voor het verkeer. Alleen fietsers richting Bemmel worden omgeleid over de rijbaan. De werkzaamheden duren ongeveer 6 weken. 

Nieuwe drinkwater transportleidingen

De aannemer is bezig met het aanleggen van nieuwe drinkwater transportleidingen. Dit doen ze door middel van boringen.Vanaf maandag 23 januari starten ze met de werkzaamheden onder de Zandsestraat in Bemmel. Het zand dat vrijkomt bij de werkzaamheden slaan ze op in een klein depot op het grasveld tussen het Vossenhol en de Zandsestraat. De werkzaamheden duren ongeveer 6 weken. De woningen in het werkgebied blijven bereikbaar. De weg blijft open voor het verkeer. Indien nodig zet de aannemer verkeersregelaars in. 

Fietsers vanuit Lent richting Bemmel over de rijbaan

Het fietspad aan de oostzijde van de Zandsestraat wordt opengebroken voor de werkzaamheden. Daarom worden fietsers vanuit Lent richting Bemmel over de rijbaan geleid. 

Foto ter illustratie.

Meer informatie 

Kijk voor meer informatie in de app van de aannemer (Omgeving A. Hak) via de App- of Play Store. Zoek in de app naar het project 'Trapo de Waalsprong'.