Weten wanneer uw afval wordt opgehaald? Gebruik de digitale afvalwijzer.

Uw restafval wordt één keer in de vier weken opgehaald. Wilt u weten wanneer wij langskomen? Of wanneer wij uw gft- en pmd ophalen? Bekijk dan uw persoonlijke afvalkalender op Mijn Afvalwijzer. Vul uw postcode in en ziet direct op welke dag wij welk afval ophalen.

MijnAfvalwijzer openen

AfvalWijzer-app

Download de AfvalWijzer-app GRATIS op uw smartphone of tablet. Zoek op 'Afvalwijzer' in de app-winkel (bv. Apple Store of Google Play).
Tip: stel een herinnering in voor wanneer uw afval wordt opgehaald.

Papieren AfvalWijzer aanvragen op opzeggen

U heeft via een kaartje laten weten dat u jaarlijks een papieren afvalwijzer wilt ontvangen. Deze sturen wij u jaarlijks toe. Wilt u de papieren AfvalWijzer niet meer ontvangen? Dan kunt u zich online afmelden.  

Aanvragen of afmelden papieren afvalwijzer

Nadeel van een papieren afvalwijzer:

Het kan gebeuren dat een inzameldag wordt verplaatst. Bijvoorbeeld door slecht weer. Veranderingen van de ophaaldagen kunnen we in de papieren afvalwijzer natuurlijk niet aanpassen. Daarom adviseren wij u om Mijn AfvalWijzer of de AfvalWijzer-app te gebruiken.

Zo bekijkt u altijd de nieuwste gegevens in de AfvalWijzer: 

Soms haalt de AfvalWijzer gegevens uit het geheugen van uw browser of telefoon. Hierdoor zijn bij sommige gebruikers niet de laatste gegevens zichtbaar. Doe dan het volgende:

Bij de app: 

Sluit de app af en start de app opnieuw. Werkt dit niet? Verwijder dan de app van uw apparaat en installeer de app opnieuw. U ziet dan de meest actuele gegevens.

Gebruikers van de webversie: 

Verwijder uw cache/internetgeschiedenis en start de applicatie opnieuw. Als het goed is, moet u dan ook opnieuw inloggen met uw postcode en huisnummer.